VACATURES

Wij zijn regelmatig op zoek gedreven mensen om ons team te versterken. Ben je geïnteresseerd in een functie als project manager, service engineer of HVAC-onderhoustechnicus? Stuur ons uw CV.

Luminus Solutions is het B2B-dienstverlenende bedrijf van de Groep EDF in België.

Het bedrijf is gespecialiseerd in energieprestatiecontracten (EPC), multitechnisch onderhoud en energieomzetting. Met haar filiaal Vanparijs Engineers ontwikkelt zij ook warmtekrachtkoppelings-en dynamische UPS-projecten.

Luminus Solutions is een filiaal dat voor 49% eigendom is van DALKIA, leider op het vlak van energiediensten in Frankrijk, en voor 51% eigendom van Luminus, de 1ste challenger van de energiesector in België.

Luminus Solutions werft specifieke profielen aan om haar technische en commerciële teams in Wallonië, Vlaanderen en Brussel te versterken. 


Vanparijs Engineers en Luminus Solutions maken deel uit van de Luminus groep. Samen ontwikkelen wij energie-efficiënte oplossingen voor industrie, overheden en tertiaire sector: decentrale energieopwekking, ononderbroken stroomvoorziening, renovatie van technische installaties, energierenovatie van gebouwen, enz.  Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden onze installaties volledig op maat en volgens de noden van onze klanten.