Word jij onze nieuwe collega?

Bij Luminus Solutions werken we aan de energietransitie door te investeren in koolstofarme en energie-efficiënte oplossingen voor onze klanten en hen te helpen om minder energie te verbruiken. Om nauwkeurig toegemeten oplossingen op maat van onze klanten te realiseren, beschikken we over een divers team. We hebben de nodige expertise in huis: ingenieurs, techniekers, project development managers ... Met zowel Franstalige als Nederlandstalige collega’s zijn we bovendien een door en door Belgisch bedrijf. Wat ons verbindt zijn onze kernwaarden:

  • een oplossingsgerichte aanpak
  • een open samenwerking met onze klanten in elke fase van het project
  • betrokken personeel dat zich engageert voor het beste resultaat

Voel je je aangesproken door ons bedrijf? Bekijk dan onze vacatures! 

Project Manager - Regio Sint-Niklaas
Hoegaarden
Service Engineer / Service Technieker
Hoegaarden
Magazijnier (deeltijds) Hoegaarden
Hoegaarden
HVAC-onderhoudstechnieker - Regio Sint-Niklaas
Sint-Niklaas
Technicus Teamleider HVAC - Regio Brussel of Sint-Niklaas
Brussel
Sector Manager HVAC - Brussel en/of Sint-Niklaas
Sint-Niklaas
HVAC-onderhoudstechnicus - Regio Brussel
Brussel
Technicien de maintenance HVAC - Région de Liège
Liège

Luminus Solutions maakt deel uit van de Luminus-groep, en bestaat uit twee holdings, enerzijds Luminus Solutions, anderzijds VMI Contracting & Engineering. Samen ontwikkelen wij energie-efficiënte oplossingen voor industrie, overheden en tertiaire sector: decentrale energieopwekking, ononderbroken stroomvoorziening, renovatie van technische installaties, energierenovatie van gebouwen, enz. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden onze installaties volledig op maat en volgens de noden van onze klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in energieprestatiecontracten (EPC), multitechnisch onderhoud en energieomzetting, warmtekrachtkoppelings-en dynamische UPS-projecten.

Luminus Solutions is voor 49% eigendom is van DALKIA, leider op het vlak van energiediensten in Frankrijk, en voor 51% eigendom van Luminus, de 1ste challenger van de energiesector in België.

Luminus Solutions werft specifieke profielen aan om haar technische en commerciële teams in Wallonië, Vlaanderen en Brussel te versterken.